Apolitični

Providenca vraća hit „Halo srce”

Evo nam nove glazbene skupine na splitskom estradnom nebu. Splitska grupa Providenca koju čine Marsell Benzon, Mirella Meić, Zorica Bučić i Lado Džaja upravo je dovršila video uradak za prvi singl „Halo, srce”. Zapravo se radi o glazbenicima koji su osobno iskusni na glazbenoj sceni, a ovo je prva zajednička pjesma grupe koja je nastala prije godinu dana.

– Mirela Meić koja godinama i radi s djecom televizijske i novinarske emisije ističe da su ideju dobili zahvaljujući Maji Šuput koja je popularnog Makija „skinula” u TV emisiji, pa su stoga oni kao Providenca odlučili pomalo obraditi stari glazbeni hit koji se još uvijek rado vrti na radijskim i TV postajama.
Marsell Benzon, nekadašnji pjevač grupe Tutti Frutti, govori da je Džo Maračić Maki još uvije faca, i zahvaljujući našim damama iz benda čiji je mozak uvijek brži od naših stvorila se ideja koja je, evo, i ovih dana realizirana. Iz Providence se s pravom nadaju kako će im pjesma „Halo srce” otvoriti mnoga srca kod gledatelja i pružiti mogućnost druženja kroz buduće koncertne nastupe nove splitske glazbene skupine.
Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: facebook.com, youtube.com
D. Šabić, mag. nov.