Apolitični

Promjena programa Splitskog krnjevala – Dječji krnjeval, Povorka, Paškare, Maškarada na Gripama…

Promjena programa Splitskog krnjevala – Dječji krnjeval, Povorka, Paškare, Maškarada na Gripama…

Došlo je do promjene programa Splitskog krnjevala, tj prilagodbe vremenskim prilikama jer u subotu najavljuju kišu

Zbog najavljene kiše u subotu, dnevni program se prebacuje na nedjelju, a u subotu navečer od 21 sat će se održati Maškarada na Gripama (Koncert Zabranjenog Pušenja i Željka Bebeka). Karte se u pretprodaji po nižim cijenama mogu kupiti još samo danas (petak) na blagajni Gripe, Tisak Media knjižari u City Centru i online www.ticketshop.hr

U nedjelju 26.2. u podne, na Zapadnoj obali održat će se Dječji krnjeval za osnovce, Krnjevalska povorka, a na Rivi plesni show Krnje Can Dance i Paškare.

Krnjevalska povorka će oko 13 sati umjesto po gradu ići izmijenjenom rutom od Zapadne obale do Rive, a sudjelovat će i stari i mladi – sve osnovne škole grada Splita, mažoretkinje, brazilske plesačice, limena glazba, baterije bubnjara i gosti iz susjednih zemalja, a sve pod vodstvom svježe vjenčanih Johnnija Pernara i nomadice Avazonke.

Dolaskom Krnjevalske povorke na Rivu počinje plesni show Krnje Can Dance u koji se mogu uključiti svi plesni klubovi, a nakon toga i popularne Paškare.

Kako se prije toga održava Splitski polumaraton, pozivamo sve da se namaškarate, prošetate u nedjelju u podne do Zapadne obale i postanete dio najluđeg Krnjevala! Napominjemo da će tunel zbog maratona biti zatvoren u nedjelju do 12h, tako da od 12h slobodno možete i autima na Zapadnu obalu.

SUBOTA 25.2.2017 21h
21h MAŠKARADA – Željko Bebek i Zabranjeno Pušenje, Velika dvorana Gripe
LINK: https://www.facebook.com/events/609942955868842/

NEDJELJA 26.2.2017 12h
Zapadna obala:
12h Dječji Krnjeval za osnovce
Krnjevalska povorka – od Zapadne obale do Rive

RIVA:
14h Krnje Can Dance
14.30h Paškare

Podsjećamo, ove godine na Splitskom krnjevalu očekujte preko 250 izvođača u dvadesetak različitih programa a sve detaljno pogledajte na www.krnjeval.com

Na istom linku moguća je i prijava grupa za krnjevalsku povorku.