Apolitični

Prljavci za Božić u Karlovcu

Jedan od naših najpoznatijih rock bendova, Prljavo kazalište, održat će božićni koncert u sportskoj dvorani „Mladost” u Karlovcu 26. 12. 2015! Za kraj godine, nakon niza uspješnih koncerata diljem Hrvatske, čiji je vrhunac bio onaj na zagrebačkoj Šalati kojem je prisustvovalo nevjerojatnih 9000 vjernih obožavatelja, a koji je obilježio 25 godina od „zabranjenog koncerta” na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Prljavci su odabrali upravo Karlovac i odlučili počastiti svoje karlovačke obožavatelje s nezaboravnim blagdanskim koncertom!
Prljavo Kazalište su tvorci bezvremenskih hitova kao što su „Heroj ulice”, „Marina”, „Kiše jesenje”, „Lupi petama” i „Mojoj majci” koje će posjetitelji svih uzrasta pjevati na sav glas.

Na sceni će im se pridružiti i nekoliko mladih, perspektivnih bendova iz Karlovca i okolice koji će dodatno užariti atmosferu. Jedan od naših najpoznatijih bendova dolazi iz zagrebačke Dubrave i čine ga pjevač Mladen Bodalec, Jasenko Houra, Tihomir Fileš, Jurica Leikauff, Damir Lipošek i Dubravko Vorih, a njihove pjesme obožavane su već generacijama, od popularnog albuma „Crno-bijeli svijet” koji je obilježio 80-te, do kultnih „Devedeseta” i „Lupi petama”, te najnovijeg albuma, „Tajno ime.” Blagdanski koncert u karlovačkoj dvorani „Mladost” još je jedna prilika da se za blagdane okupite ljudima koje najviše volite i proslavite uz najveće hitove Prljavog kazališta!

 

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: hamar-media.hr, facebook.com
D. Šabić, mag. nov.