Apolitični

Prilika za studentske stipendije

Ove godine Spin pokreće novi projekt stipendiranja studenata kroz koji će najbolji studenti i studentice biti nagrađeni novčanom stipendijom u iznosu do 30.000 kuna. Dvoje studenata bit će izabrano kroz program Spin Code Academy gdje će studenti na predavanjima u trajanju od tri tjedna imati priliku naučiti osnove izrade desktop, web ili mobilnih aplikacija.

„Zbog kontinuiranog razvoja IT industrije, ali i uspješnog rasta našeg poslovanja, odlučili smo otvoriti program stipendiranja putem kojeg studentima želimo pružiti mogućnost da iz prve ruke saznaju sve o načinu poslovanja u IT-u, a najvažnije je što će to polako učiti, dok su još na faksu pa će im i prilagodba prilikom zapošljavanja biti puno lakša i brža“, rekla je Tena Mutnjaković, voditeljica projekta.

Na stipendiju se mogu prijaviti svi redovni studenti 3. godine preddiplomskog i 1. ili 2. godine diplomskog studija koji žele svoju poslovnu karijeru razvijati u IT-u.

Prvi korak je prijava na prijemni ispit koji će se održati u srpnju putem kojeg će biti odabrano 10 najboljih kandidata koji će imati priliku sudjelovati na trotjednoj akademiji u kolovozu.

Cijeli članak možete pročitati na: ictbusiness.info

Foto: Pixabay