Apolitični

Priključite se akciji „Za djecu doma Maestral”

Još jedna vrijedna humanitarna akcija upućena je prema djeci doma Maestral pod nazivom „Za djecu doma Maestral”.
Akcija za djecu doma Maestral potrajala je punih mjesec dana, a riječ je o humanitarnoj akciji u Splitu koja traje od 10. 5. do 15. 6. Svi zainteresirani i ljudi dobre volje mogu ovom prilikom pomoći na raznorazne načine, doniranjem odjeće, obuće, hrane, higijenskih potrepština, igračaka, pa i novčane pomoći.
Ovom prilikom na apel braniteljske udruge iz Solina, aktivirali su se i članovi iz sinjskog kickboxing kluba Kula te su vrijednom donacijom različite odjeće, hrane i igračaka pokazali veliko srce i van ringa, upravo putem humanitarnih akcija.

Akcija za djecu doma “Maestral”


– Za akciju smo saznali od g. Momira Stojanca, inače predsjednika braniteljske udruge iz Solina koji je ujedno i suorganizator akcije i naravno da smo se odmah aktivirali i odlučili pomoći potrebitima.
Budući da humanitarna akcija „Za djecu doma Maestral” još uvijek traje, pozivamo sve one koji to mogu i žele da pomognu djeci.
Također, ovim putem zahvaljujem se svima koji su se odazvali akciji, a najviše roditeljima članova mlađe grupe kluba koji su velikodušno donirali razne stvari. – kazao je A. Kulaš.
Hvale vrijedna akcija u kojoj su članovi KBK KULA iz Sinja ponovno pokazali veliko srce,velikodušnost i dobrotu u vremenu kad je to najpotrebnije. Čestitamo sinjskim športašima i svima drugima koji su sudjelovali ili će sudjelovati u akciji „Za djecu doma Maestral”.
Foto: A. Kulaš