Apolitični

Prijenosna kućica od 7,5 kvadrata za kampiranje gdje god poželite!

Kućica je u potpunosti izolirana od vjetra, kiše, snijega i drugih meteoroloških pojava, pa se može koristiti tijekom cijele godine u različitim klimama!

Bivvi Camp je ime tvrtke sa sjedištem u Portlandu u američkoj saveznoj državi Oregon koja je oduševila svjetske putnike modularnom prenosivom kućicom. Bivvi kućica omogućava boravak na raznim mjestima diljem svijeta – bez obzira na to želite li je postaviti u dvorište svoje kuće ili ponijeti sa sobom na kampiranje.

Kućica se prostire na 7,5 četvornih metara, široka je 2,5 metra, duga 3,5 metra i visoka 3,2 metra. Dovoljno je to prostora da se u nju stavi krevet u punoj veličini te po želji manji radni stol. Kućica se može prilagoditi osobnim potrebama pojedinca te joj se mogu dodati struja, solarne ploče, grijanje i namještaj.

Bivvi kućica se vrlo lako prenosi na željeno mjesto uz autoprikolicu iste tvrtke. Iz tvornice pak dolazi potpuno složena i spremna za korištenje. Kućica je zasad dostupna samo na američkom tržištu, a prodaje se po cijeni od 19.000 američkih dolara, odnosno oko 122.000 kuna.

Više o kućici pronađite na službenim stranicama Bivvi Campa.

Cijeli članak možete pročitati na: punkufer.dnevnik.hr

Foto: Kelsey Chance i Casi Yost / Bivvi Camp