Apolitični

Prigodni program KUD-a Karol Wojtyla, čestitamo

Ove subote KUD Karol Wojtyla obilježio je desetu obljetnicu svog službenog djelovanja, a tom prigodom u Bratskoj kući u Kaštel Kambelovcu organizirana je proslava ovog jubilarnog rođendana. Na proslavi su sudjelovali klapa Neverin, Bubamarci iz Solina te mladi članovi udruge slavljenika, pod mentorskim vodstvom Ljiljane Garbati i Doris Grgurin. Tako su mnogi imali priliku pogledati Bužicu, autora Maria Klarića koju izvodi Ante Šećer, dramsku igru Opća praksa Miroslava Luketina Sarajčeva, u kojoj su svoje glumačko umijeće pokazali Ela, Fano, Erblin, Benjamin, Ivana, Nina, Ružica, Matea, Leoni i Ana. Također je predstavljen i igrokaz „Kako su se divojke prosile nekad” Kažimira Alfirevića kao i isječak iz Miljenka i Dobrile na tekst Vanje Strižak, uz pomoć kostimografkinje Jelene Carev i uz glazbu Srećka Rakele.
KUD Karol Wojtyla također poziva sve zainteresirane da u nedjelju, 3. travnja od 9 do 19 sati u Bratskoj kući pogledaju izložbu njihovih rekvizita i kostima koje su koristili u svojim predstavama.
Čestitamo članovima KUD-a obljetnicu rada i uspješnog djelovanja te im želimo još puno godina prigodnih kulturno-umjetničkih nastupa.

Više u kategoriji: Kultura
Izvor i foto: kastela.org,facebook.com
D. Šabić, mag. nov.