Apolitični

Prezentacija eVisitor i novih funkcionalnosti Zadar Travel App

S obzirom na to da se od 1. siječnja 2016. godine temeljem novog Pravilnika o načinu vođenja popisa turista prijava i odjava turista vrši isključivo putem novog informacijskog sustava eVisitor, obavještavamo Vas kako je Turistička zajednica grada Zadra organizira prezentaciju ovog utorka u hotelu Pinija u Petrčanima.

U drugom dijelu prezentacije predstavljen je postojeći sustav za neposredan kontakt gosta i iznajmljivača Zadar Travel, koji je nedavno doživio izmjene i nove funkcionalnosti. Aplikacija je u potpunosti kreacija i proizvod Turističke zajednice grada Zadra u suradnji s tvrtkom Spring Media, koja je obavila programski i sistemski dio projekta, a od aktivacije u travnju prošle godine na iOS i Google Play trgovini preuzeta je više od 5.000 puta. Sustav predstavlja cjelokupnu last minute ponudu privatnog smještaja, popis i kontakte turističkih agencija, hotelskog i hostelskog smještaja, a od prije nekoliko dana i obavijesti o događanjima. Ovo je jedina aplikacija koja obuhvaća sveobuhvatne informacije o događanjima na našem području. Osim samih obavijesti, organizatori događanja ubuduće mogu prijaviti neposredno u sustav jednostavnim unosom nekoliko najvažnijih podataka na sljedećem linku: http://events.zadar.travel/
Aplikacija se može preuzeti ovdje: http://app.zadar.travel/


Android verzija s novim funkcionalnostima već je dostupna, a iOS verzija trebala bi biti dostupna tijekom sljedećih nekoliko dana.

Izvor i foto: zadar.travel