Apolitični

Prelazak na Wi-Fi 6/6E donosi četiri puta veće brzine i kapacitet

STORM Computers, Cisco Gold partner predstavio je Wi-Fi 6/6E rješenja koja omogućuju 4x veći kapacitet i brzinu u odnosu na prethodne standarde, veći broj spojenih uređaja te lakše upravljanje većim datotekama poput 4k/8k videa. Hibridni i agilni način rada povećava interes za Wi-Fi 6/6E, a stručnjaci iz STORM Computersa predstavili su kako implementacijom novog standarda možete transformirati svoje poslovanje. U svjetlu ogromnog povećanja mrežnog prometa, eksplozije broja pametnih telefona, video streaminga, pojave sve većeg broja IoT uređaja i hibridnog načina rada te povećanja cyber prijetnji, krajnje je vrijeme za nadogradnju vaše mrežne infrastrukture.

Ključne prednosti WiFi 6 i 6E mreža

Na STORM Computers, Cisco Gold partner eventu u prostoru Urania predstavljene su ključne prednosti Cisco rješenja i prelaska na Wi-Fi 6. Ovaj standard nudi četiri puta veće brzine i četiri puta veći kapacitet u odnosu na 802.11ac, standard koji je stariji od deset godina.

Wi-Fi 6 ima nižu latenciju, veću pouzdanost i poboljšanu energetsku učinkovitost. Standard omogućuje maksimalnu sigurnost budući da podržava WPA3 koji pruža nove algoritme za autentifikaciju i enkripciju za mreže i donosi popravke za probleme koje je WPA2 propustio.

Cijeli članak možete pročitati na: ictbusiness.info

Foto: Pixabay