Apolitični

Predstavljeni hrvatski olimpijci za Pjongčang

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) organizirao je u zagrebačkom hotelu Westin predstavljanje i svečani ispraćaj olimpijaca na Zimske olimpijske igre u Pjongčangu koje će se održati od 9. do 25. veljače, njemu je nazočila većina od 20 sportašica i sportaša s izborenom vizom za ZOI, a neki od njih okušali su se i u ulozi manekena.

Naime, ovom prigodom predstavljena je i službena oprema hrvatskih olimpijaca koju je kreirala i izradila poljska tvrtka 4F, novi sponzor opreme HOO-a za razdoblje do 2021. godine. Pozornicom su tako prodefilirali skijaš Filip Zubčić, bobisti Mate Mezulić, Antonio Zelić, Dražen Silić i Benedikt Nikpalj, sanjkašica Daria Obratov i skijaška trkačica Vedrana Malec, a budući da je oprema tvrtke 4F namijenjena i ljetnim olimpijcima, pridružili su im se i naši aduti za Tokio 2020. – veslač Damir Martin, gimnastičar Tin Srbić, te atletičarke Andrea Ivančević i Matea Matošević.

Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša pozdravio je sve nazočne olimpijce i goste, a zimskim olimpijskim uzdanicama poželio je i uspješan nastup u Pjongčangu. Učinila je to i naša najveća živuća olimpijka, Janica Kostelić, koja je nazočila svečanosti i kao izaslanica premijera Andreja Plenkovića.

Cijeli članak možete pročitati na: hr.n1info.com

Foto: Efired / Shutterstock