Apolitični

Predstavljen token STYN: Sportyn postaje platforma za financiranje sportaša

Sportyn će od jeseni dobiti nove mogućnosti – STYN token za kriptotržite te funkciju train and earn crypto, s ciljem boljeg financiranja i razvoja sportaša.

Od oko 700 milijuna sportaša diljem svijeta, njih manje od 3 posto postiže željenu vidljivost od željene publike korištenjem društvenih mreža ili sportskih natjecanja. Taj problem rješava aplikacija sportyn putem svojih naprednih tražilica, AI algoritmima i drugih alata, s kojima pomaže sportašima da lakše budu zamijećeni.

Ova aplikacija poznata je i kao LinkedIn za sport” i trenutačno broji više od 100 tisuća korisnika, a od jeseni će dobiti nove mogućnosti – STYN token za kriptotržite te funkciju train and earn crypto, s ciljem boljeg financiranja i razvoja sportaša.

Putem aplikacije sportaši će moći pokrenuti vlastite crowdfunding kampanje u kojima će odrediti iznos koji im je potreban za jednogodišnji plan treniranja, opremu, put na turnire, sportsku opremu i slično. Platforma trenutno razvija blockchain protokol za STYN token koji će početkom jeseni ove godine biti izlistan na nekoliko centraliziranih mjenjačnica.

Token bi korisnicima trebao omogućiti otključavanje premium razine platforme i dodatne značajke koje aplikacija nudi, da postignu visoko vrijednu vidljivost i povezivanje, osiguraju financijska sredstva za sportski razvoj, izlože NFT-ove, primaju povratne nagrade u kripto tokenima za svaku potporu sportašu, dobiju pristup ekskluzivnim pogodnostima, ponudama trećih strana i još mnogo toga.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Ivan Ilečić (Foto: Sportyn)