Apolitični

Predstavljen program 22. sezone kazališta Ulysses

Foto: brijuni.hr

Na konferenciji za medije održanoj 1. srpnja u zagrebačkom Velvet Cafeu predstavljen je program 22. sezone kazališta Ulysses, koja će se održati od 16. srpnja do 30. kolovoza na Velikom i Malom Brijunu

Sezonu će 16. srpnja otvoriti koncert istarskih glazbenika, u sklopu kojeg će na Malom Brijunu nastupiti Livio Morosin sa svojim bendom, Etno skupina Veja, Franko Krajcar&Indivia, Rade Šerbedžija, Dario Marušić te Irena i Mauro Giorgi.

Samostalne koncerte će tijekom ljeta održati Damir Urban&4, Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor, Matej Meštrović, Karlo Hubak, Pips, Chips & Videoclips, Hladno pivo te Vlatko Stefanovski.

U srpnju će publika imati priliku pogledati neke od ranijih Ulyssesovih uspješnica poput ‘Shakespeare ljetne noći – varijacije’ te nagrađivanu predstavu ‘Tko se boji Virginije Woolf’, a posljednjeg dana srpnja na Velom Brijunu bit će izveden autorski projekt Edvina Liverića i Nike Ivančić ‘Cabaret Valeska’. Kazalište Ulysses ugostit će Zijaha Sokolovića s predstavom ‘Lijevo desno glumac’, a bit će izvedena i 1650. izvedba njegove predstave ‘Glumac je glumac’.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr