Apolitični

Predstavljanje slikovnice „Kako je Jabuka otkrila proljeće” – Dan hrvatskih knjižnica u GK Kaštela

Predstavljanje slikovnice „Kako je Jabuka otkrila proljeće” autorice teksta Andree Debak i ilustratorice Karin Tancel održat će se u organizaciji Gradske knjižnice Kaštela u povodu Dana hrvatskih knjižnica u petak, 11.11. u 17 sati u odjelu GKK u Kaštel Sućurcu, a u sklopu Mjeseca hrvatske knjige.

Osim toga, na Dan hrvatskih knjižnica, u petak, 11.11. svi oni koji se u GKK upisuju po prvi put moći će to učiniti po cijeni od 45,00 kuna (umjesto 90,00, koliko iznosi godišnja članarina), dok će svi oni koji su zaboravili vratiti knjige – to moći na Dan hrvatskih knjižnica učiniti bez plaćanja zakasnine.
Predstavljanje slikovnice „Kako je Jabuka otkrila proljeće” – Dan hrvatskih knjižnica u GKK

Do 15. studenog vrijedi i akcija Besplatan upis za sve kaštelanske prvašiće, dok će svi oni koji se žele uključiti u aktualne natječaje GKK „Tražimo najstariji dokument, knjigu ili fotografiju u Kaštelima” i „Natječaj za najbolji tekst zavičajne slikovnice” to moći učiniti do 15. prosinca.

Predstavljanje slikovnice „Kako je Jabuka otkrila proljeće”

U povodu dana hrvatskih knjižnica program je pripremljen i u ostalim odjelima GKK, pa će tako u odjelu GKK u Kaštel Gomilici u 17.00 biti održana radionica „Čitamo i ilustriramo bajke i priče”, u odjelu u K. Kambelovcu u 12.30 igrat će se društvene igre, u odjelu u K. Lukšiću u 10.30 „Čitamo slikovnice Mladena Kušeca”, u dječjem odjelu GKK u K. Starome bit će održana radionica „Izradimo straničnik”, dok će u odjelu GKK u K. Novome u 19.00 biti održana tribina na temu knjige Pape Franje „Božje je ime Milosrđe”.

Radujemo se vašem dolasku!

Renata Dobrić