Apolitični

Predstavljanje nacionalne kampanje “STOP ozljedama na radu” i projekta “Živjeti zdravo”

Predstavljanje nacionalne kampanje “STOP ozljedama na radu” i projekta “Živjeti zdravo”

U četvrtak, 2. ožujka, u 11 sati, u HGK Županijskoj komori Split održat ĆE SE predstavljanje nacionalne kampanje ”STOP ozljedama na radu” 2016. – 2018. i nacionalnog projekta ”Živjeti zdravo” – zdravlje i radno mjesto, prehrana i tjelesna aktivnost.

Nacionalnu kampanju ”STOP ozljedama na radu” predstavit će djelatnici Zavoda za unapređivanje zaštite na radu, koji ju je pokrenuo i provodi je. Cilj kampanje je podizanje svijesti o značaju sprečavanja rizika na mjestima rada, unapređenje prevencije rizika na radu, razvijanje kulture zaštite na radu, te informiranje svih ključnih dionika za što učinkovitiju provedbu mjera zaštite na radu. Sudionici skupa upoznat će se s pokazateljima o stanju zaštite na radu na nacionalnoj i županijskoj razini, te načinu sudjelovanja u provedbi nacionalne kampanje i očekivanim rezultatima.

Nacionalni projekt ”Živjeti zdravo” prezentirat će predstavnici Službe za javno zdravstvo i promicanje zdravlja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, i to prvenstveno u dijelu koji se odnosi na radno mjesto, te vezano za postupak dobivanja potvrde za tvrtke prijatelje zdravlja.

Za više informacija, kontakt osoba u ŽK Split je Ivona Lučić, tel. 321-141.