Apolitični

Predavanje i radionica “ERASMUS+ – priprema projekata”

Predavanje i radionica “ERASMUS+ – priprema projekata”
Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu i UNIST Tehnološki park d.o.o. organiziraju predavanje i radionicu namijenjene studentima, ali i svim zainteresiranima, na temu ‘ERASMUS+ – priprema projekata’, koje će se održati u srijedu, 15. ožujka, s početkom u 15 sati u multimedijalnoj dvorani Sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice u Splitu.

Raspored programa:
– 15:00 – 15:20 Uvod u Erasmus+ program – Maja Zelić – Poduzetnički inkubator Klis
– 15:20 – 16:30 Erasmus+ Aktivnost 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince – Ivica Zelić – Stručnjak za Erasmus+ projekte
– 16:30 – 17:30 Erasmus+ Aktivnost 2 – Suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse – Maja Zelić – Poduzetnički inkubator Klis
– 17:30 – 18:00 Erasmus+ Aktivnost Sport – Krešimir Budiša – Unist Tehnološki park (Tehnološki park Sveučilišta u Splitu)

Erasmus+ najveći je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport, a obuhvaća razdoblje od 2014. do 2020. godine. Usmjeren je jačanju znanja i vještina te zapošljivosti europskih građana, kao i unaprjeđivanju obrazovanja, osposobljavanja te rada u području mladih i sporta.