Apolitični

Pred nama je osmo izdanje Brač Film Festivala

Brač Film Festival i ove godine, u suradnji s brojnim zaljubljenicima u filmsku industriju, otvara svoja vrata 10. kolovoza

Od 10. do 13. kolovoza ljetno kino u Supetru na Braču, ugostit će već dobro znanu i predivnu filmsku priču koja se odvija već osmu godinu zaredom.

Na ovogodišnjem Brač Film Festivalu, kroz četiri dana, na velikom će se platnu na otvorenom prikazivati raznovrstan filmski program. U glavnom programu u ljetnom kinu od 21:30h očekuju nas projekcije kratkometražnog filma prije svakog dugometražnog. Upravo ovaj kratkometražni program namijenjen je studentima filmskih akademija iz regije koji na Braču imaju priliku pokazati svoje odlične uratke, a ove godine nas očekuju naslovi “Pištolji i kacige”, “Kriza”, “Džonika” i “Sound Mixer”.

Ovogodišnji program BFF-a još je bogatiji od prethodnih izdanja i donosi žanrovsku raznolikost; od animiranih filmova, dječjih, akcijske komedije do sportske drame, a brojni gosti koji se očekuju na ovogodišnjem izdanju stvorit će pravi filmski šušur na jednom naših od najljepših otoka.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Brač Film Festival