Apolitični

Poziv na edukaciju «Internet marketing u turizmu»

Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije organizira u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama gradova, općina i mjesta besplatnu edukaciju za iznajmljivače privatnog smještaja u suradnji sa Marinom Kovačević iz agencije Adprofis i autoricom knjige „Internetom do gostiju: povećajte broj rezervacija privatnog i hotelskog smještaja uz internet marketing“. Tema edukacije je Internet marketing u turizmu – najučinkovitije metode. Samo neke metode zahtijevaju vlastitu web stranicu, dok su mnoge besplatne. Poseban naglasak će biti na primjeni u praksi, odnosno predavač će objasniti kako uz pomoć Internet marketinga popuniti Last minute termine.
Osim edukacije predavač će održati i prezentaciju knjige „Internetom do gostiju: povećajte broj rezervacija privatnog i hotelskog smještaja uz internet marketing“. Knjiga sadrži sve što treba znati o Googleu, Facebooku, Booking.comu, Airbnbu, Tripadvisoru i drugim aktualnim metodama oglašavanja na internetu.
Predavač Marina Kovačević je specijalist za internet oglašavanje u turizmu s preko 10 godina iskustva i raduje se vašem dolasku u hotel Biokovo u Makarskoj ove subote 27. 02. 2016. s početkom u 10.00 sati.
Poziv vrijedi za sve zainteresirane privatne iznajmljivače sa područja Makarske rivijere, a i šire.

Više u kategoriji: Turizam
Izvor i foto: makarska-post.com
D. Šabić, mag. nov.