Apolitični

POZIV na konferenciju za novinare – SUTRA, utorak, 25.04.2017., 12 sati, Kaptol Boutique Cinema

POZIV na konferenciju za novinare – SUTRA, utorak, 25.04.2017., 12 sati, Kaptol Boutique Cinema

POZIV na konferenciju za medije !!!
– utorak, 25.04.2017., 12 sati, Kaptol Boutique Cinema –

Poštovani,

pozivamo Vas na konferenciju za medije na kojoj ćemo predstaviti novu glazbenu nagradu – Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine “Cesarica”.

CESARICA je hrvatska glazbena nagrada publike za hit godine i bit će dodijeljena pjesmi koju publika svojim glasovima izabere kao najpopularniju i najuspješniju pjesmu objavljenu u izbornoj godini.

Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison – Hrvatski glazbeni savez, koji Cesaricom želi dodatno promovirati hrvatsku glazbu, odnosno hrvatske autore, izvođače i pjesme koje su uspjehom kod najšire publike obilježile izbornu godinu.

Upravni odbor Cesarice čine: Miroslav Buljan (predsjednik), Goran Karan, Pero Kozomara, Branko Paić, Lidija Samardžija, Zvonimir Dusper, Branimir Mihaljević, Ivo Popeskić i Stanko Šarić.

Upravni odbor Cesarice provodi cijeli proces odabira pjesama koje konkuriraju za Cesaricu u prvom krugu glasovanja, i to temeljem trenutno aktualnih i dostupnih podataka o broju emitiranja pojedinih pjesama na radio postajama te broju pregleda javno dostupnih video brojeva na internetu.

Glasovanje putem SMS poruka i preko službene stranice nagrade Cesarica započinje 1. svibnja, i odvijat će se u dva kruga tijekom dva mjeseca.
Nakon prvog kruga glasovanja, na osnovi najvećeg broja glasova publike, proglašava se 12 pjesama koje su nominirane za nagradu Cesarica, i koje ulaze u drugi krug glasovanja.

Nagrada Cesarica dodijelit će se pjesmi koja u drugom krugu glasovanja osvoji najveći broj glasova publike.

Osim nagrade „Cesarica“, na završnoj priredbi dodijelit će se i nagrade za hit godine u kategorijama pop, rock, zabavne, klapske i tamburaške glazbe, i to na osnovi najvećeg broja glasova publike ostvarenih u prvom krugu glasovanja za nagradu.

Na konferenciji za medije upoznat ćemo Vas sa svim pojedinostima izbora i predstaviti listu od 40 pjesama koje će se dati na glasovanje publici, a koje ulaze u konkurenciju za laskavu titulu. Cesarica će biti dodijeljena na završnoj svečanoj dodjeli nagrada, koja će se ove godine održati 7. srpnja na Prokurativama u Splitu.

Konferencija za medije održat će se u utorak, 25. travnja s početkom u 12 sati u Kaptol Boutique Cinema, dvorana 4 na adresi Nova Ves 17 u Zagrebu.

Istog dana aktivirat će se i službena stranica nagrade www.cesarica.org

Pozivamo Vas da Vi i Vaš medij budete aktivni sudionici pokretanja nove glazbene nagrade i veselimo se Vašem dolasku!