Apolitični

Povratak Žanamari novim spotom „Tako blizu”

Žanamari se nakon stanke na glazbenu scenu vraća novim singlom „Tako blizu” u sklopu 63. Zagrebačkog festivala. Tekst potpisuje sama Žanamari, glazbu u suradnji s Tomislavom Franjom Šuškom, dok su za aranžmane zaslužni Gordan Dragić i Tomislav Franjo Šušak. Kako je naglasila, promjena imena nosi isključivo njezinu osobnu promjenu, otkrivenje vlastite, nježnije, majčinske strane. Suradnici, kao i bend, ostali su isti, a zajednička suradnja očito je i dalje plodna i inspirativna. Osim pisanja glazbe i teksta pjesme „Tako blizu”, Žanamari je režirala i video spot.

O tome kaže: „Posebno sam uzbuđena oko spota jer sam ovaj put bila sama svoja redateljica. Posao su mi olakšali moji dragi prijatelji koji su imali zadatak poslati mi svoje video selfije koji pričaju njihovu verziju priče ljubavi na daljinu, te su se savršeno uklopili u priču koju sam ispričala ovom pjesmom. Neka ćete lica u spotu prepoznati, a neka upoznati, ali će vas zasigurno ostaviti sa smiješkom na licu. Znam da mene jesu.”
Prije nego se Žanamari 22. 1. 2016. predstavi pjesmom „Tako blizu” uživo na 63. Zagrebačkom festivalu, moći ćete je čuti u eteru domaćih radio stanica.
Evo spota, pa pogledajmo novu Žanamari!

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: hamar-media.hr
D. Šabić, mag.nov.