Apolitični

Poslovni uzlet grada Trilja

Turistička zajednica grada na rijeci Cetini, Trilja, poziva vas na besplatne poslovne edukacije pod nazivom „Poslovni uzlet grada Trilja” koji će se održati ovaj petak,13. svibnja 2016. u Gradskom kinu Trilj, Poljičke republike bb.

Navedena manifestacija započet će u 11.00 sati panel diskusijom i pozdravnim govorima župana Splitsko-dalmatinske županije, gosp. Zlatka Ževrnje i gradonačelnika Trilja gosp. Ivana Šipića. Besplatne edukacije obuhvatit će sve najvažnije teme iz područja financija, EU fondova i ekološke poljoprivrede. Saznat ćete kako se pripremiti za program ruralnog razvoja (EU fondovi), kako kroz ekološku poljoprivrednu priliku mladi mogu ostvariti poslovni uspjeh i kako osnovati zadrugu i prodati hrvatski zadružni proizvod. Za kraj edukacija pripremljena je edukacija na temu „Poslujte uspješno i kada niste u uredu uz cloud usluge”.


Veselimo se vašem dolasku, poručuju iz Trilja koji i na ovakav, edukativan način želi biti podrška svojim sugrađanima u izradi i formiranju programa koji bi se financirali iz europskih fondova s posebnim naglaskom na poljoprivredu.

Izvor i foto: TZG Trilj