Apolitični

Posjetite Spalatum EXPO u Splitu!

Manifestacija koja ove godine započinje na Uskrsni ponedjeljak i time obilježava početak turističke predsezone, ima za cilj prezentaciju bogatstva turističke ponude šireg područja Splita kao turističke destinacije koja će se u 5 dana programa predstavljati na splitskoj Rivi. Projekt Spalatum EXPO objedinjuje različite segmente turističke ponude, što rezultira sinergijom pojedinačnih segmenata te također znatno doprinosi kvaliteti turističke ponude destinacije.
Manifestacija će biti podijeljena u dva dijela:
Predstavljanje proizvođača suvenira iz cijele Hrvatske s natjecanjem u najoriginalnijem suveniru u više kategorija: umjetnički, uporabni, prehrambeni i etno suvenir.
Predstavljanje subjekata turističke ponude destinacije, turističkih zajednica, lokalnih gastronomija, nacionalnih parkova, parkova prirode, turističkih agencija – posebne kategorije novi proizvodi i novi sadržaji i atrakcije.
Na turističkom dijelu manifestacije cilj je predstaviti:
– prezentacija turističkih zajednica sa šireg područja destinacije koje može objediniti zajedničko predstavljanje više subjekata (sukladno potrebama, u dogovoru sa sudionicima odredit će se i potreban prostor za predstavljanje)
– kulturne i prirodne atrakcije, nacionalni parkovi, parkovi prirode
– ponuda restorana s autohtonom gastronomijom
– ponuda zdravstvenog turizma: privatne klinike, stomatološke ordinacije,ostali oblici ponude zdravstvenih usluga, wellness, SPA i fitness, posebni programi.
– ponuda izleta i avanturističkih sadržaja za osmišljavanje aktivnog boravka gostiju
– ponuda sportskih i rekreativnih sadržaja sportskih klubova i udruga
– ponuda hotela i privatnog smještaja
– ponuda OPG-ova i ruralnog turizma
– ponuda kulturnih događanja: kazališta, koncerti, muzeji, galerije.
Organizatori se nadaju kako će biti puno zainteresiranih za sudjelovanje na ovom jedinstvenom sajmu i u cijelom projektu.
Dođite na vaš Spalatum EXPO u Split pred sam početak turističke predsezone na 2. FESTIVAL TURISTIČKE PONUDE DESTINACIJE.

Više u kategoriji: Turizam; Gospodarstvo
Izvor i foto: visitsplit.com
D. Šabić, mag.nov.