Apolitični

PORIN u „salonu kulture“ u Gundulićevoj 36

Napokon, Porin u Splitu, mnogi dijele isto mišljenje kako je ovaj glazbeno-umjetnički grad uistinu to i zaslužio.
Porin kao najuglednija glazbena nagrada u Hrvatskoj još od 1993. godine, večeras će u splitskoj Spaladium Areni okupiti najveće glazbene uglednike, predstavnike kulture, umjetnosti, ali i ostale koji su imali sreću nazočiti ovoj svečanoj dodjeli glazbenih priznanja.

Petak, vjetrovit, ali sunčan dan nije omeo predstavnika Porina da dođe u Gundulićevu 36, tj. naš „salon kulture“ te pobliže opiše večerašnji događaj. Ugostili smo tako gospodina Tonća Barišića koji je izrazio posebno zadovoljstvo što je Split večeras domaćin ovom vrlo vrijednom glazbenom zbivanju. Prema njegovim riječima, gotovo svi gosti glazbenici dolaze u Arenu; nastupili su manji problemi sa zrakoplovnim letovima i cestovnim prometom u dolasku, no sada je na sreću sve kako treba, potvrđuje nam g. Barišić.

Ugodno se iznenadio interijerom vinoteke Viole, sjajnim ozračjem i činjenicom u kojoj mjeri Terracon News podržava ovaj glazbeni i umjetnički projekt koji će, nada se g. Barišić, barem nekoliko godina zaživjeti u gradu podno Marjana.
Slijedi kratka i ugodna video priča iz Gundulićeve 36.

Više u kategoriji: glazba

D. Šabić