Apolitični

Porin ostaje: svaka čast svima, ali u Splitu nešto nenadmašno ima

Porin ostaje: svaka čast svima, ali u Splitu nešto nenadmašno ima


Nakon dvije godine uspješne suradnje u kojoj se Split pokazao kao izniman grad domaćin, Upravni odbor Porina odlučio je kako će se 24. dodjela Glazbene nagrade Porin ponovno održati u gradu pod Marjanom.

Najraskošnija dodjela za najbolja dostignuća u glazbi nakon prošlogodišnje svečanosti na Gripama vraća se u Spaladium Arenu, a održat će se 17. ožujka.

“Turistička zajednica grada Splita oduvijek je podržavala projekte koji nadopunjuju turističku ponudu grada, te generiraju rast turističkog prometa u predsezoni. Split je grad glazbe i ponosni smo što se dodjela Porina ponovno održava u našem gradu” – komentirala je Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita.

Na završnoj prošlogodišnjoj dodjeli nastupala su neka od najvećih imena domaće scene poput Josipe Lisac, Hladnog piva, 2Cellosa, Massima, Nene Belana, TBF-a, Petra Graše, a najviše prestižnih statua, podsjetimo, osvojio je Matija Dedić i album “Matija svira Arsena”.

S organizacijom Porina i finalnom dodjelom bili su zadovoljni i svi sudionici, pa je tako pred organizatorima, kako tvrde, veliki izazov nadmašiti prošlogodišnji show na Gripama.