Apolitični

Popularna Zadvarska noć zove na zabavu

Mještani Zadvarja pozivaju Vas na tradicionalno druženje na njihov središnji trg popularni „OBOR” jer za goste, prijatelje i uzvanike pripremaju poznatu feštu, Zadvarska noć.

I ove godine zabava uz Hit Band, tamburaški sastav Garavuše i uz osnovanu domaću klapu Duare. Fešta i zabava će potrajati do ranih jutarnjih sati potvrđuje nam u ime organizatora Stanko Čizmić koji se za Apolitični portal osvrnuo na godine početka i sazrijevanja.

Popularna Zadvarska noć


Kaže nam kako veliki dio sumještana sudjeluje u pripremi zadvarske fešte koja počasti nekoliko tisuća ljudi različitim gurmanskim delicijama ovog podneblja. Na meniju je ove godine riba – skuše i srdele, rižoto od sipe te čorbanac od divljači, a za osvježenje će biti vina i piva. Želite li bolje i raznovrsnije, provedite subotu u Dalmatinskoj zagori i to Zadvarju koje polako i sigurno brendira svoje ime na karti malih turističkih destinacija.

Naš sugovornik pozvao je Dalmaciju da im se ovog vikenda (u petak) pridruže na prigodnoj priredbi, a u subotu (13.08) posjete popularnu Zadvarsku noć.