Apolitični

Pokrenut prvi radio namijenjen djeci u Hrvatskoj!

Djecu će buditi Puž Brrrzi, a bravo! teta će im čitati priču za laku noć!

Od danas naši najmlađi imaju poseban razlog za sreću, ali i njihovi roditelji – pokrenut je bravo! kids prvi radio u Hrvatskoj namijenjen djeci.

Tako će od sada svako jutro dječicu u 6:30 buditi Puž Brrrzi, a bravo! teta im prije vrtića u 7:00 čitati brrrzu priču. Na taj način djecu će motivirati na buđenje, jutarnju higijenu, a imat će i veselu pratnju do vrtića.

Doručak, voće i povrće, sport i zdrave navike obožava Puž Brrrzi, a uskoro će ih zavoljeti i njegovi obožavatelji, jer će ih on non stop zagovarati.

Kako bi što lakše postigli rutinu – svaku večer u 19:30 kreću pripreme za spavanje, a prije nego usnu, Puž Brrrzi podsjetit će djecu da je vrijeme za večeru, pranje zubića i kupanje, a da nakon toga stiže bravo! teta koja u 20 sati čita priču za laku noć.

Mama Anđela ima četvero djece. Svi s nestrpljenjem iščekuju Puža Brrzog, ali i bravo! tetu.

KONAČNO! Mogu samo reći hvala! Najviše me veseli jer više neće sjediti hipnotizirani pred televizijom, a onda i jer im više neću morati smišljati play listu… Sigurno ćemo čuti i neke nove pjesmice, ali najviše se veselimo pričama za laku noć.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Promo