Apolitični

Pokažite srce i ljubav za djecu doma Maestral

Osnova djelovanja medija kao informativne institucije jest prenijeti istinitu i pravovaljanu informaciju do korisnika, javnosti. No kada se radi o dobrim djelima, pomoći potrebitima, onda posebno medijske kuće moraju imati sluha za takve informacije koje i jednim dijelom zahvaljujući njima (medijima) rezultiraju pozitivnim i vrijednim rezultatima.

Jedna od takvih akcija upravo je ovih dana krenula u Solinu, najmlađem našem gradu u kojem je Solinski UHBLPTSP poveo humanitarnu akciju za pomoć djeci Doma Maestral. Podsjetimo, dom Maestral ima 107 štićenika, a kojima je potrebito od hrane do odjeće, obuće, tehnike do novčanih sredstava. Ovom prilikom svi građani imaju priliku donirati financijska i materijalna sredstva (higijenske potrepštine, kozmetički preparati, školski pribor, odjeća, obuća…).
Kako kažu iz UHBLPTSP Solin: „Ne možemo im pružiti ono što im najviše nedostaje, a to je ljubav i toplina obiteljskog doma, ali im bar malo možemo uljepšati život i pružiti sretnije odrastanje da se ne osjećaju drugačije, nego da budu ono što jesu, djeca.”


Za potrebe ove humanitarne akcije otvoren je račun na:
– Erste banci u Solinu ,
– IBAN: HR3924020061100710609
Svi zainteresirani za pomoći mladim Maestralovcima mogu kontaktirati i na broj:
Željko Baričević, tajnik UHBLPTSP Solin, mob.091 957 6 534
Momir Stojanac, predsjednik udruge UHBLPTSP Solin mob. 092 160 2 626
Akcija koju su potakli članovi solinskoga UHBLPTSP-a traje do 15. lipnja 2016. Javite se i od srca i i s ljubavlju učinite još jedno dobro i korisno djelo.

Izvor i foto: solin.hr