Apolitični

Pogledajte kakav će brod graditi Brodosplit

STORYLINES, pionir u industriji rezidencijalnih brodova, obnovio je ugovor o gradnji broda s brodogradilištem Brodosplit, kako bi izgradili prvi privatni rezidencijalni brod koji je ekološki održiv. Potpisivanje ugovora o gradnji označava značajnu prekretnicu u području pomorskih inovacija, priopćili su iz Brodosplita.

Brod, nazvan MV Narrative, dodaju, bit će simbol spoja luksuznog života i ekološke odgovornosti. Brod će biti dug 778 stopa (233 metra) i pružit će smještaj za 531 privatnu rezidenciju, koristeći pogon tekućim prirodnim plinom (LNG), što ga čini pionirskim u održivom pomorskom prijevozu.

Cijene rezidencija na brodu MV Narrative kreću se od 1 do 8 milijuna dolara, s ograničenim mogućnostima suvlasništva koje počinju od 598.000 dolara.

“U uzajamno korisnoj suradnji, Storylines i Brodosplit kreću na inovativno putovanje kako bi redefinirali luksuzni život na moru. Inženjering je već započeo, što potvrđuje predanost isporuci broda koji premašuje očekivanja kako u pogledu raskoši tako i ekološke odgovornosti”, poručuju iz Brodosplita.

Cijeli članak i fotogaleriju možete pronaći na: index.hr

Foto: Brodosplit