Apolitični

Poduzetnički kamp u Solinu, dođite u najmlađi grad

Uskoro kreće četvrti, sad već tradicionalni, PODUZETNIČKI KAMP u Solinu, jedan od najvećih poduzetničkih manifestacija u RH koja potiče mlade i poduzetnike početnike da zajedničkim snagama doprinesu razvoju gospodarstva i promicanju pozitivne poduzetničke svijesti.
Cilj i svrha Poduzetničkog kampa koji će se održati 17.11. – 20.11.2016. u hotelu President u Solinu, su promicanje poduzetništva i obrta, kao i upoznavanje svih sadašnjih i budućih poduzetnika s mogućnostima i prilikama, pa tako i prijetnjama i opasnostima koje se nalaze u poduzetništvu.
Ozbiljnost manifestacije prepoznali su Ured Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Splitsko-dalmatinska županija i Grad Solin koji su glavni pokrovitelji Poduzetničkog kampa 2016. Poduzetnički kamp započinje 17. 11. 2016. u 17 h u Hotelu President u Solinu.
Renomirani poduzetnički stručnjak Scott L. Steward predavač na Poduzetničkom kampu 2016. u Solinu!
Jedno od najzvučnijih imena ovogodišnjeg Poduzetničkog kampa svakako je ono renomiranog poduzetničkog stručnjaka iz Chicaga, Scotta L. Stewarda, stručnjaka iz područja marketinga i prodaje. Scott L. Steward je magistar znanosti integriranih marketinških komunikacija i 19 puta nagrađivani trener poduzetničkih vještina koji posjeduje dugogodišnje iskustvo u implementaciji efikasnih marketinških programa i alata za pozicioniranje na postojećim i novim tržištima. Vlasnik je multimedijalne tvrtke za produkciju i marketing Beak Bread Marketing & Media te suosnivač projekta „Techteens” koji podučava i pomaže mladima u ostvarenju njihovih poduzetničkih ideja.
Pisao je za Chicago N’DIGO Magapaper, za koji je davao savjete o poduzetničkim pothvatima i prijedloge za nove poduzetnike. Osim toga, autor je knjiga za ambiciozne stručnjake From the Block to the Boardroom: a Book of Stewism’s i Make $1.000 in 35 days te suradnik na udžbeniku Entrepreneurship: Owning Your FUTURE 11th Edition.

Poduzetnički kamp u Solinu

U sklopu Poduzetničkog kampa 2016. Scott L. Steward će održati dva interaktivna predavanja Icebreaker, Company profiles (subota, 19. studenog, 12:00 sati) – predavanje usmjereno na brzu i efikasnu prezentaciju projekta/tvrtke i Customer focused marketing (nedjelja, 20. studenog u 9:00 sati) – predavanje usmjereno na marketing i krajnje korisnike. Predavanja će sudionicima pružiti informacije kako na pravi način prezentirati svoju uslugu/proizvod, kao i informacije o učinkovitim marketinškim rješenjima za pozicioniranje na tržištu.
Predavanja će biti otvorena za javnost, stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u hotelu President u Solinu i sudjeluju u ovoj uspješnoj poduzetničkoj priči.

Vidimo se na Poduzetničkom kampu 2016.

PROGRAM SVEČANOG OTVORENJA:
17:00 – 17:30 Svečano otvorenje uz pozdravne govore
Voditeljica: Matea Bešlić
Govornici svečanog otvorenja:
o Ivana Podrug (Poduzetnički centar Solin)
o Dalibor Ninčević (Gradonačelnik grada Solina)
o Anđelko Katavić (Splitsko-dalmatinska županije)
o Predstavnik Ministarstva poduzetništva i obrta
o Ivana Ninčević-Lesandrić (saborska zastupnica)

17:30 – 18:30 Panel diskusija „PRIČE MLADIH PODUZETNIKA: IZAZOVI I PREPREKE”

Sudionici Panel diskusije:

Moderatorica: Ana Krolo
· Ivan Mrvoš (Include d.o.o.)
· Josip Lažeta (Chain technology j.d.o.o.)
· Nikola Barbarić (Sportska akademija Sparta Split)
· Ivana Ninčević Lesandrić – saborska zastupnica
· Sonja Bošnjak – Zamjenica ministra regionalnog razvoja i fondova EU
· Anđelko Katavić – Pročelnik županijskog Upravnog odjela za gospodarstvo, razvitak i EU integracije
· Mira Krneta- HBOR – Voditeljica Područnog ureda za Dalmaciju
· Goranka Košta – HGK- Voditeljica Odsjeka za međunarodne odnose
· Mario Grubišić – HZZ- Stručni savjetnik za samozapošljavanje

18:30 + Domjenak
Dođite u Solin!