Apolitični

Počinje najutjecajniji gaming event u regiji: Pregršt novih igara, nagrada, zabave i esporta

Već tradicionalno, studeni je rezerviran za najveći gaming sajam u ovom dijelu Europe – Reboot InfoGamer. Službeno otvorenje ovogodišnjeg Reboot Infogamera održat će se danas u 10 sati, a kako ističu organizatori, u paviljonima 8A, 9 i 11A Zagrebačkog velesajma posjetitelje očekuje najatraktivniji i najnoviji gaming sadržaj.

Ovogodišnje izdanje najutjecajnijeg gaming eventa u regiji i jednog od najvećih gaming sajmova na svijetu, trajat će četiri dana, od 9. do 12. studenog (svaki dan od 10:00 do 20:00 sati) te okupiti više od 90 izlagača – uključujući najveće svjetske izdavače i hardver brandove.

Tako posjetitelje u paviljonu 8A čekaju Ubisoft, Warner Bros., Nintendo, Capcom na čijim će izlagačkim prostorima moći zaigrati najaktualnije naslove iz njihovog kataloga. Posebna je poslastica radna verzija remakea Ubisoftove igre Prince of Persia: The Sands of Time. U nikad većoj VR zoni, posjetitelji će moći isprobati tek izašli uređaj Meta Quest 3 koji predstavlja ogroman iskorak tehnologije virtualne stvarnosti.

Detaljne informacije o programu i izlagačima, kao i kako do ulaznica, mogu se pronaći na službenim stranicama Reboot InfoGamera.  

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Pixabay

Foto: Pexels.com

Foto: Freepik.com