Apolitični

Počinje druga sezona Hrvatske Telekom e-Lige!

Odlična premijerna sezona Hrvatski Telekom e-Lige, zadovoljstvo igrača i veliki interes gledatelja povod je još većoj, atraktivnijoj i sadržajnijoj novoj sezoni u kojoj sudjeluje čak osam klubova: Dinamo, Osijek, Rijeka, Lokomotiva, Gorica, Istra, Šibenik i Varaždin koji su iskoristili mogućnost biti djelom jedinstvenog esport natjecanja, ističu iz najjačeg domaćeg telekoma Hrvatskog Telekoma.

Prijave za sudjelovanje u drugoj sezoni uzbudljivog esport natjecanja u kojem svi nogometni zaljubljenici mogu odmjeriti snage i znanje igrajući FIFA-u 21 na PlayStation 4 ili PlayStation 5 konzoli i natjecati se u ime svog omiljenog domaćeg nogometnog kluba, otvorene su od danas i traju do 3. travnja.

U prošlogodišnjoj Hrvatski Telekom e-Ligi odigrana su ukupno 362 susreta u kojima je postignuto 2111 golova, a utakmice je pratilo više od 400 tisuća gledatelja putem YouTube i Facebook kanala. Projekt Hrvatski Telekom e-Liga nastao je u suradnji s tvrtkom Good Game Global, dok su partneri projekta, uz klubove, PlayStation, Samsung Odyssey te Paysafecard.

Cijeli članak možete pročitati na: ictbusiness.info

Foto: Pixabay