Apolitični

Počela je pretprodaja regionalnih ulaznica za Outlook i Dimensions festivale

U pretprodaju su, nakon dugog čekanja, konačno stigle festivalske ulaznice za područje Hrvatske i regije za Outlook Origins (28.7. – 2.8., Tisno) i Dimensions festival (1.9. – 5.9., Tisno).

Outlook Origins (28.7. – 2.8., Tisno)

Festival će se održati u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom, te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella’s, uz neizostavne boat i after partyje.

Outlook festival lani je već otkrio promjenu u nazivu i konceptu, pa smo tako dobili Outlook Origins, novo ime koje obećava povratak izvornim korijenima i temeljima na kojima je izgrađeno ovo najveće svjetsko slavlje sound system kulture. Outlook Origins, nakon nezaboravnog desetljeća provedenog na tvrđavi Punta Christo pored Pule, pronašao je svoj dom u prekrasnom okruženju The Garden Resorta u Tisnom.

Festivalski program će biti brižno odabran kako bi naglasio sve temelje koje čine Outlook: dubstep, dub, reggae, drum’n’bass, jungle i grime.
outlook origins 1st line-up

Dimensions festival (1.9. – 5.9., Tisno)

Nakon desetljeća stvaranja reputacije kao jednog od najuglednijih festivala elektroničke glazbe u Europi, Dimensions festival se i ove godine održava u Tisnom, u prekrasnoj uvali The Garden Resorta, te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella’s, uz neizostavne boat i after partyje.

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com

Foto: Pixabay