Apolitični

Plaža u Srimi dobila Plavu zastavu!

Izvrsna vijest stiže iz Šibensko-kninske županije. Naime, već četvrtu godinu uzastopce na plaži u Srimi podignuta je Plava zastava.

Kao što je vjerojatno poznato, Plava zastava dodjeljuje se kao simbol kakvoće mora, sigurnosti i dobre ponude same plaže. Ove godine je zastavu podignula gošća iz Austrije, Brigitte Wirt, koja sa svojim suprugom Wolfgangom već nekoliko godina ljetuju u Vodicama, a posljednje dvije upravo u Srimi. Vjerni austrijski gosti vole se vraćati na mjesto kao što je plaža u Srimi zbog jedinstvenog ugođaja, karakterističnih ljekovitih mirisa Dalmacije, lavande i bora, šuma mora i ugodne atmosfere.

Plaža na Srimi se zaplavila


Podizanje zastave i ove godine upotpunjeno je malom zakuskom za goste plaže i uz prisutnost direktorice Turističke zajednice grada Vodica Anite Franin Pečarice i direktora upravitelja plaže, Komunalnog društva Leć d.o.o. Stanka Birina.
Nadamo se kako će mnogi turisti, pogotovo strani, posjetiti ovaj turistički raj na Jadranu i uvjeriti se u ljepotu plaža, čistoće mora i sjajnu turističku ponudu.