Apolitični

Platforma croatian.film postaje centralno mjesto hrvatske kinematografije na internetu

ZFF-ova platforma croatian.film postaje zajednička online baza domaćeg kratkog, srednjeg i dugog metra.

Hrvatski filmovi, kratkog i dugog trajanja, dobili su trajno virtualno mjesto na kojem će biti dostupni publici. Naime, internetska platforma croatian.film, koja okuplja domaće filmove kratkoga metra, proširila je svoj sadržaj hrvatskim ostvarenjima svih formi i žanrova. Tako će publika na jednom mjestu moći pogledati i pregršt domaćih naslova, među kojima su i festivalske uspješnice s nizom nagrada poput filmova Ne gledaj mi u pijat Hane Jušić, Srbenka Nebojše Slijepčevića, Mater Jure Pavlovića i Dnevnik Diane Budisavljević Dane Budisavljević.

Proširenjem ponude na sve forme i žanrove hrvatskih filmskih ostvarenja croatian.film postat će središnja online lokacija za cjelokupnu hrvatsku kinematografiju.

Osim na internetskoj stranici croatian.film, bazi se može pristupiti i putem nove domene – www.hrvatski.film. Kratkometražna ostvarenja i dalje će biti dostupna za gledanje potpuno besplatno, i to diljem svijeta, dok će se srednjometražni i cjelovečernji filmovi moći pogledati uz naknadu koja će iznositi 16 kuna. 

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Pixabay