Apolitični

Planetarno popularni Maša i Medvjed stižu u Split

Sjajna kazališna predstava za djecu, nastala po popularnom ruskom animiranom filmu „Maša i Medvjed“, premijerno stiže u Split.
Ruska glumačka ekipa dječjeg Moskovskog teatra, koja specijalno ovim povodom dolazi kod nas, ovom će interaktivnom predstavom (sinkroniziranom na hrvatski jezik) dočarati pustolovine Maše i Medvjeda koji uče djecu o pravom prijateljstvu, brizi, slobodi kreativnosti i osnovnim vještinama na smiješan i pametan način.
Neodoljivi ruski animirani film za djecu o nestašnoj djevojčici Maši koja izluđuje simpatičnog medvjeda postao je viralni hit i na YouTube. Inače, 17. epizoda tog crtića „Recept za katastrofu” putem YouTube-a je pogledana više od 1,14 milijardu puta, što je čini 13. najgledanijim videom svih vremena. Ni ostale epizode tog crtića ne zaostaju, s nekoliko stotina milijuna pregleda. Kako se najavljuje, ovo je idealna prilika da naši najmlađi vide svoje omiljene junake i uživo.
Nakon rasprodanih dvorana u ovom području, odlično je započela mini hrvatska turneja, s prvom predstavom u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski, a neodoljivi animirani likovi po prvi put će se predstaviti i splitskim mališanima te dvoranu Košarkaškog kluba Split na Gripama 10. ožujka pretvoriti u pravo kazalište za djecu. Maša i Medvjed, u pratnji svojih šumskih prijatelja, sve prisutne odvest će na fantastično putovanje s atmosferom omiljenog crtanog filma i fenomenalnom scenografijom te ispunjeno glazbom, a dvoranom će odzvanjati pjesma i ples. Slijedite šarmantnu Mašu kroz nove avanture te stvorite nezaboravne uspomene za cijelu obitelj.
Ovaj glazbeno-avanturistički spektakl za djecu u Splitu će gostovati samo 10. ožujka, u 17.30 i 19.00 sati.
Dragi roditelji dođite s djecom i razveselite se.

Više u kategoriji: Kultura
Izvor i foto: croatia-tickets.com
D. Šabić, mag. nov.