Apolitični

Pjevačica Neda hrabro nastavlja s glazbom

 

Lijepo je i hvale vrijedno kada su ljudi ustrajni, izdržljivi i kada se s podosta vjere i energije vrate nakon određenog vremena izbivanja s glazbenih pozornica, nastupa i javnog života. Priča nas vodi do Nede Parmać, pjevačice koja je godinu i pol izbivala s glazbene scene, ali je ovog proljeća jedva dočekala objaviti svoj novi singl „Zid“.

Njezina dobra i provjerena ekipa stoji iza novog glazbenog uratka, pa je tako glazbu i tekst napisao Tvrtko Hrelec, koji je zaslužan i za režiju pripadajućeg video spota koji se ovih dana počinje prikazivati javnosti. Podsjetimo kako je naša glazbenica od rođenja okružena glazbom, odrastavši u glazbenoj obitelji. Nakon osam lijepih godina u skupini Feminem, prije tri godine odlučila se za solo karijeru objavivši nekoliko singlova, poput „Naša stvar“, „Bolje ne može“…

Godine 2013. postala je mama te tako preuzela najvažniju ulogu u životu, organizirana i hrabra, tada je još uspjela objaviti posljednji singl „Nitko nikada“. No pauza nije dugo trajala, svega godinu i pol na što Neda kaže – „Dugo sam čekala savršenu pjesmu s kojom bih se vratila na scenu i smatram da je napokon imam. Ovaj povratak zapravo gledam kao svoj početak, a tako se i osjećam. Pjesma neće diktirati ostatak singlova, ali ćemo se definitivno truditi biti drugačiji, inovativni i na nivou. Napokon se osjećam kao da sam u pravo vrijeme na pravom mjestu i ovaj put idem glavom kroz zid“ – rekla je Neda o novoj pjesmi.

Volimo hrabre ljude, a takva je glazbena umjetnica Neda Parmać koja uz obiteljski život nastoji, želi i hoće nastaviti s glazbenom karijerom u kojoj je očekuju nastupi po Hrvatskoj, kao i poneki izlet u inozemstvo. Sretno, Neda.

Više u kategoriji: Glazba; Osobe

Foto: Hamar Media

D. Šabić, mag. nov.