Apolitični

Pipse i Daleku obalu gledat ćemo na Zagreb Beer Festu

Zagrebački Park dr. Franje Tuđmana i ovog će proljeća postati omiljena destinacija svih ljubitelja spoja vrhunske glazbe, pivskog osvježenja i druženja. Nakon što je ranije potvrđeno kako se Zagreb Beer Fest ove godine održava od 18. do 21. svibnja, sada su objavljena i prva glazbena imena koja će stati na koncertnu pozornicu najvećeg zagrebačkog open-air festivala.

Prvi val potvrđenih izvođača koji stižu na šesto po redu izdanje Zagreb Beer Festa predvode PipsChips&Videoclips, jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti i Daleka obala, splitske ikone koje su prošle godine potvrdile ponovno okupljanje i novi autorski materijal.

Njima se pridružuju i alternativni rockeri Artan Lili, koji su prošle godine obilježili i deset godina djelovanja, mlada i sve zamjećenija glazbenica i autorica Miach, dobitnica nagrade Cesarica Hit listopada za pjesmu “NLO”, rock duo i dobitnici Rock&Off nagrade Djeca!, synth-pop trio pocket palma, rock bend Orvel, pop-punk dvojac Luzeri, kojeg predvode Goca RIP iz Kuku$a i Dipsi iz Buntaija, indie-disko-pop punker Peki Pele te Stereo Deficit (Arctic Monkeys tribute bend).

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com