Apolitični

Petar Grašo:„Ne znan za se”

Jedan od najtraženijih i najpopularnijih glazbenika Petar Grašo predstavio je novi singl „Ne znan za se”. Autori pjesme su Vjekoslava i Tonči Huljić, provjereni glazbeno-spisateljski duo, dok je mastering pjesme radio dobitnik dva latino Grammyja – Andres Mayo.


Tvorci aktualnih Grašinih pjesama „Uvik isti”, „Moje zlato”, „Srce za vodiča”, Vjekoslava i Tonči Huljić, sa zadovoljstvom su prihvatili zadatak pisanja još jedne Petrove pjesme, ujedno i naslovne pjesme nove RTL-ove serije „Prava žena”. Zbog nje se Grašo ponovno našao na setu jedne serije jer je novi spot snimljen u studiju Jadran filma u kojem se snima spomenuta serija. Inače, Grašo je svoj „glumački debi” imao u prvoj hrvatskoj sapunici „Villa Maria” s hitom „Šta ti je svit”.

Petar Grašo

– Zasigurno je prekrasno biti glumac, i primamljivo izgleda sve ono što sam vidio na setu serije „Prava žena”, no ja se radije držim klavira jer mi to ipak najbolje ide. Tako je bilo i na samom setu snimanja spota. :„Ne znan za se” ima jednu snagu i ljepotu mediteranske pjesme, te se nadam da će i ovaj put naći put do ljudi i u njihovim srcima i životima ostati dugo vremena. Kao i sve moje pjesme, rađena je s posebnom ljubavi i pažnjom, a vjerujem da to publika uvijek prepozna – rekao je Petar Grašo za medije.
Zasigurno i ova pjesma postaje hit među publikom koja je ga voli i prepozna van granica Lijepe Naše.