Apolitični

Petar Grašo puni splitsku Arenu

Ponovno veliki glazbeni događaj u gradu pjevača, umjetnika, športaša, u gradu povijesnih vrijednosti. Na traženje publike Petar Grašo održat će dan uoči Valentinova koncert u Spaladium Areni, a nastupit će i Tonči Huljić & Madre Badessa.
– Grašo već dvadeset godina vlada scenom, najtiražniji je izvođač u Hrvatskoj i došao je trenutak da napravi koncert koji bi trebao ostati upamćen kao jedan od najupečatljivijih nastupa. Sam koncert se priprema već mjesecima, okupila se ekipa koja je s puno entuzijazma uhvatila u planiranje Grašinog nastupa. Posebno je dizajnirana pozornica s nesvakidašnjim video animacijama, posebno odrađena za svaku pjesmu – navode organizatori otkrivajući da produkcija dolazi iz Slovenije, a radi se o produkciji korištenoj na koncertima Paula Mc Cartneyja, zatim Boccelija, REM-a, Kid Rocka i mnogih drugih svjetskih top zvijezda.
– Veseli nas što je Petar Grašo odlučio da noć uoči Valentinova održi koncert u Spaladium Areni. Dugo se pripremamo za ovaj koncert i uložili smo već veliki trud i uvjereni smo da će Grašin koncert bit posebni događaj i za Split. Ponosni smo što je za nas uspješnu 2015. tijekom koje su nastupali svi veliki izvođači poput Thompsona, Balaševića, Merlina, Čolića, Bajage, klape Intrade… zatvorila izvrsnim koncertom naše dive Doris Dragović, a evo 2016. i to u subotu, 13. 02. otvaramo sa izvrsnim Petrom Grašom – najavio je Grašin koncert stečajni upravitelj Spaladium Arene Perica Mitrović.
Pomama za ovim koncertnim događajem je prisutna ne samo u Splitu, već u cijeloj Dalmaciji , a njegovi fanovi i obožavatelji su najavili dolazak iz svih krajeva Lijepe Naše kao i iz nekih europskih zemalja. To pokazuje kako je splitski umjetnik uistinu glazbenik čije pjesme mnogi obožavaju slušati i pjevušiti.

 

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: spaladiumarena.hr
D. Šabić, mag. nov.