Apolitični

Petar Dragojević odmara, nastupa i zabavlja

Petar Dragojević, 37-godišnjak, obiteljski čovjek, otac četvero djece, pjevač, glazbenik i ljubitelj malog baluna- bile bi kratke uvodne riječi za ovog splitskog umjetnika  koji kolovoz provodi obiteljski, uz svoje najbliže, ali i nastupajući vikendom po dogovorenim nastupima, ljetnim veselicama i slično.

Zadovoljan je sa svojim glazbenim životom, ali obitelj i djeca su mu apsolutno na prvom mjestu te sve drugo podređuje njima.

Petar Dragojević


Kratko smo se družili proteklog vikenda na jednom splitskom trgu na kojem je progovorio za Apolitični portal o planovima, dosadašnjem glazbenom iskustvu, ali i o specifičnim nastupima na svadbenim svečanostima koji polako i sigurno prerastaju u pravu organizacijsku umjetnost. Dosadašnja suradnja s eminentnim glazbenicima i producentima donijela mu je nekoliko sjajnih glazbenih hitova, pa uz osobnu svirku i pjevačke mogućnosti odlično zabavlja publiku koja ga sve više potražuje na različitim mjestima Dalmacije, otocima i kontinentalnom dijelu Lijepe Naše. Evo kratkog druženja s Petrom koji nosi jedno od najpoznatijih glazbenih imena kod nas.