Apolitični

Peta obljetnica Hrvatske udruge Benedikt

Ovog ponedjeljka, 14. ožujka 2016. u 19 sati u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu (Zrinsko-frankopanska 19), održat će se svečana sjednica skupštine Hrvatske udruge Benedikt povodom 5. godišnjice djelovanja udruge. Tom prigodom predstavit će se knjiga koja donosi pregled cjelokupnog djelovanja udruge od njenog osnutka. Knjigu će predstaviti dr. Vide Popović, predsjednik HUB-a, prof. dr. sc. don Mladen Parlov, glavni urednik knjige i član Savjetodavnog vijeća HUB-a i Silvana Dragun, voditeljica Odbora za kulturne aktivnosti HUB-a.
Pozivamo sve članice i članove Hrvatske udruge Benedikt da prisustvuju ovom jako značajnom događaju u životu naše udruge, posebice zbog svečanog obilježavanja pete godišnjice osnutka i djelovanja. Ovo će ujedno biti i redovita sjednica skupštine na kojoj će se podnijeti izvještaj o radu udruge u proteklom jednogodišnjem mandatu te će se izabrati predsjednik, članovi Upravnog vijeća i članovi Nadzornog odbora udruge za predstojeće jednogodišnje razdoblje.
Pozivamo sve prijatelje, podupiratelje i suradnike naše udruge da nam se pridruže na svečanoj sjednici skupštine jer će ona u prvom dijelu, kada će biti predstavljanje knjige i izvještaj o radu udruge, biti otvorena za javnost. Radujemo se vašem dolasku i zahvaljujemo svima na dosadašnjoj potpori i suradnji stoji u pozivu domaćina, slavljenika Hrvatske udruge Benedikt.

Više u kategoriji: Kultura
Izvor i foto: Hrvatska udruga Benedikt
D. Šabić, mag. nov.