Apolitični

Pet festivala koji su ovog ljeta na programu u Austriji

Nakon dvije sušne godine, svi ljubitelji glazbe će ovog ljeta (bar se tako nadamo!) napokon doći na svoje. Donosimo brzinski vodić kroz glazbene festivale u susjednoj Austriji.

Nova Rock, 09.-12.06.2022.

Jedan od najvećih alternativnih festivala ove godine predstavlja posebno upečatljiva imena usprkos recentnom otkazivanju Foo Fightersa

Elevate Festival, 13.-17.07.2022.

U obližnjem Grazu nesvakidašnja ponuda moderne glazbe koja rangira od elektronske pa sve do avantgardne i one najizbirljivije može ostaviti na mukama. Za sad je najavljena tek prva runda izvođača (npr. Peaches, Palms Trax, Anika i drugi)

Electric Nation, 30.07.2022.

Odlična postava za vikend provod na dva sata vožnje od Zagreba je svakako nešto što valja uzeti u obzir, a ista za sad uključuje imena poput Davida Guette i Steve Aokia.

Metal On The Hill, 12.-13.08.2022.

Melodičnija imena iz alternativnog svijeta kao što Lucana Coil i Cradle Of Filth. Za sve ljubitelje metala ovo je logičan izbor.

Frequency Festival, 18.-20.08.2022.

Široj publici najzanimljiviji je svakako Frequency festival koji sredinom kolovoza pokriva širok spektar glazbenih žanrova – od indie, pop, edm pa sve do rock glazbe. G-Eazy, Cypress Hill, Raf Camora, Skepta, Bonez MC i ostali obećavaju nezaboravni provod. Velika količina karata je već rasprodana pa je sad zadnji trenutak za razmisliti o odlasku na ovaj sjajni događaj.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay