Apolitični

Parni valjak otvara rujansku glazbenu sezonu

Fantastična glazbena ponuda Dubrovnika ne jenjava. Koncerti ozbiljne glazbe, vrhunski ansambli i svjetske glazbene zvijezde te sjajni domaći izvođači samo su dio dubrovačkog ljetnog umjetničkog sadržaja kojem su se u organizacijskom smislu priključili Jadranski luksuzni hoteli.
Njihov kvalitetan ljetni program na spektakularnim morskim lokacijama dubrovačkih hotela Excelsior, Grand Ville Argentine i Dubrovnik Palacea dodatan je vjetar u leđa promociji Dubrovnika kao svjetski prepoznatljivog grada kulture koji pohode turisti iz cijeloga svijeta.
Jedanaesto ljeto za redom atraktivni prostori dubrovačkih hotela ponovno će poslužiti kao prekrasna scenografska mjesta na kojima će se odvijati koncertni nastupi vodećih hrvatskih glazbenika. Najrazličitiji glazbeni izričaji, od mediteranskih šansona, jazza, bluesa, popa i rocka do portugalskog fada izvrsna su pozivnica za ovogodišnji program „Zvijezde pod zvijezdama”.
Zvjezdani program otvaraju dečki iz Parnog valjka prvog dana rujna s početkom u 21 sat. Hitovi jednog od najpopularnijih pop-rock sastava kao što su: Lutka za bal, Stranica dnevnika, Ugasi me, Nakon svih godina, te brojne balade sjajno će zvučati u dubrovačkom hotelu Palace na zadovoljstvo svih ljubitelja Parnog valjka na čijim legendarnim pjesmama su se odgojile generacije i generacije gledatelja.
Dođite u Dubrovnik 1. rujna 2015. i uživajte u majstorijama Parnog valjka.
Više u kategoriji: Glazba
Foto: experience.dubrovnik.hr
D. Šabić, mag. nov.