Apolitični

Parfemskog Oscara za luksuzni miris 2023. osvojio je Gucci

Svake godine parfumeri, dizajneri i slavne osobe izađu na crveni tepih kako bi prisustvovali dodjeli nagrada Fragrance Foundation Awards, poznatih i kao Oscari za parfeme. Ove ceremonije odaju počast najboljim parfemima, mirisima koji se posebno ističu, parfumerima, marketinškim kampanjama i bočicama koje su kreirane za pamćenje.

Ove je godine, povodom 50. godišnjice dodjele ove prestižne nagrade, The Fragrance Foundation sastavio impresivan popis voditelja – Keke Palmer, Jason Wu i Vera Wang bili su među zvijezdama koje su izašle na pozornicu kako bi najavili olfaktorne kreacije koje su definirale 2023. godinu.

Prije nego što prijeđemo na cijeli popis pobjednika, sažet ćemo najvažnije događaje večeri. The Alchemist’s Garden: Tears From the Moon brenda Gucci odnio je nagradu za univerzalni luksuzni miris 2023. godine. Ova pobjeda samo je još jedna u nizu pobjeda Alberta Morillasa, parfumera koji stoji iza ovog mirisa i čovjeka čiji popis kreacija uključuje kultne parfeme poput CK One Calvina Kleina, Armanijevog Acqua di Gio i Daisy Marca Jacobsa.

Cijeli članak i više o ostalim plasmanima i parfemima možete pročitati na: miss7.24sata.hr

Foto: Pexels.com – Photo by Ron Lach : https://www.pexels.com/photo/woman-holding-perfume-bottle-10536610/