Apolitični

Pandemija koronavirusa mijenja sve: Kruzeri bi umjesto gostiju na odmoru, uskoro mogli voziti startupove i digitalne nomade

Biste li umjesto u klasičnom uredu, radije radili u uredu na kruzeru iz kojeg puca pogled na pučinu? Neki će imati priliku za to.

Upravo bi rad na daljinu mogao dobiti zanimljivu komponentu, ako se ostvare planovi tvrtke Ocean Builders i njenog osnivača Chada Elwartowskog.

Naime, Elwartowski želi velike kruzere, koji zbog pandemije koronavirusa trenutno stoje ne iskorišteni, preurediti i od njih stvoriti plutajuće urede za tehnološke tvrtke, digitalne nomade, i sve ostale radnike koji ne moraju biti u klasičnom uredu.

Projekt je nazvan “Crypto Cruise Ship” i zamišljen je kao svojevrstan inkubator za kripto entuzijaste, tehnološke poduzetnike, YouTube influencere, startupove i ostale koji s njima dijele ideje i stavove. Kako javlja The Telegraph, korisnici bi, osim uredima, imali pristup fitnes centru, meditacijskim tečajevima, bazenima, ali i velikoj kino dvorani u kojoj bi, osim filmova, mogli organizirati konferencije, radionice i gostujuća prodavanja.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Pixabay