Apolitični

Pametni uređaji nove generacije: Luksuz i moda na dlanu

Premda je jasno da tehnološki gadgeti nisu definirani podjelama na spolove i da ih podjednako aktivno koriste i muškarci i žene, u ovom editorijalu okrenuli smo se onima čiji luksuzan i suptilan dizajn upravo najviše biraju pripadnice ljepšeg spola. Zato, u nastavku teksta donosimo top listu Huawei pametnih uređaja s funkcijama koje će prije svega olakšati užurbani tempo modernog života i omogućiti više slobodnog vremena i fokusa na wellbeing za svaku modernu ženu.

Huawei P50 Pocket – najglamurozniji sklopivi pametni telefon

Obzirom da su pametni telefoni postali naši osobni asistenti i uvijek ih vrtimo po rukama, ne bismo li na njih trebali gledati i kao na odraz našeg stila i osobnosti? P50 Pocket je pametni telefon dizajniran za isticanje, a zahvaljujući bijeloj boji inspiriranu nijansama dragog kamena, bit će izuzetno upečatljiv u svakoj situaciji.

Huawei FreeBuds Lipstick – najljepše slušalice

Uz dizajn nalik ružu za usne, inspirirane modnom industrijom, Huawei bežične slušalice donose šarmantan dizajn te ga spajaju s vodećom modernom tehnologijom. FreeBuds Lipstick slušalice napravljene su od nehrđajućeg čelika, otporne su na koroziju i istrošenost, a čak 30 procesa obrade i poliranja zaslužno je za eleganciju zaobljenih lukova ovih luksuznih slušalica.

Huawei Watch GT 3

Pametni sat od 42mm savršena je opcija za one koji preferiraju nježniji i diskretniji dizajn, stoga ga najčešće biraju žene. Ne samo da je manji, već je i lakši (35 grama) i tanji (10,2 mm), što korisnicima pruža suptilnije iskustvo nošenja. Kako bi korisnicima pružio personaliziranije iskustvo, Watch GT 3 podržava više od 10 000 različitih pozadina koje je lako promijeniti u bilo kojem trenutku, ovisno o prilici ili trenutnom outfitu.

Cijeli članak možete pročitati na: ictbusiness.info