Apolitični

Ovog proljeća svi gamerski putevi vode u Rijeku na Expo GameRi

Svijet videoigara privlačan je velikom broju ljudi – od onih koji samo vole igrati videoigre, do onih koji su svoju karijeru izgradili u svijetu izrade videoigara. No, što sve čini svijet videoigara, svi zainteresirani moći će saznati na prvom riječkom gaming expou – Expo GameRi. 

Ova međunarodna konferencija, koja će se u prostoru Exportdrva u Rijeci održati 6. i 7. travnja 2024. godine, okupit će na jednom mjestu domaće i strane stručnjake iz svijeta IT-a, industrije videoigara, ali i puno šire. 

Video igre su pozitivan i zabavan medij budućnosti, što potvrđuje činjenica da je riječ o najvećoj globalnoj industriji čiji prihodi naveliko prelaze filmsku i glazbenu industriju zajedno, a njen neviđen rast se zadnjih godina osjeti i u Hrvatskoj. Upravo nas je to navelo na organizaciju dva dana potpunog gaming užitka u Rijeci i programa u koji smo uvrstili brojne atrakcije i iznenađenja kojima ćemo posjetitelje upoznati s najnovijim gaming i tehnološkim trendovima, istaknula je Marta Glažar, organizatorica manifestacije, predsjednica Udruge “3. zmaj”.

Više informacija moguće je pronaći na službenim stranicama

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Pixabay

Foto: Pexels.com

Foto: Freepik.com