Apolitični

Ovo su najgori filmovi i glumci 2021

Neki od tih filmova bili su jako gledani, neke je pratio jaki marketing, neke su desetljećima čekali fanovi. Ali na kraju, ništa ih nije moglo spasiti

NAJGORI FILMOVI

Red Notice

Ni zvijezde filma, Ryan Reynolds, Gal Gadot i Dwayne Johnson kao ni činjenica kako je ovaj film srušio Netflixove rekorde i postao najgledaniji film na dan otvaranja na tom streaming servisu nisu spriječili Forbesovog Scotta Mendelsona da ga svrsta u ovu nimalo laskavu kategoriju. 

The Virtuoso

Ne postoji rečenica koja bolje sažima kritike o filmu “The Virtuoso” od one Petera Debrugea iz Varietyja da “Anthony Hopkins nije užasan u filmu, ali sve oko njega jest”.

The Misfits

Redatelj Renny Harlin svojim filmom o poznatom kriminalcu Richardu Paceu kojeg glumi Pierce Brosnan nimalo nije ispunio očekivanja kritike koja ga je opisala kao film koji je osmišljen isključivo da zaradi na međunarodnim tržištima, a zauzvrat daje uvredljivo malo stvarne radnje.

Infinite

Svaki novi film Antoinea Fugue samo je novi čavao u lijes njegove karijere. Šteta za čovjeka koji je režirao spot za “Gengsta’s paradise’ i hvaljeni ‘Training day’ i kojem su jednom tepali da je novi John Woo.

Diana: The Musical

Film koji bi trebao predstavljati život i dalje omiljene princeze Diane, Vanity Fair ocijenio je kao lošu izvedbu koja samo želi što brže doći do tragičnog kraja “nadajući se da će se gledatelji uvjeriti same sebe da su tijekom gledanja ipak osjetili bar neku emociju.”

Matrix Resurrections

Dobili smo tako novi Matrix, pun naoko pametnih doskočica koji je više romantična dramedija nego sf noir, s lošim efektima i još gorom pričom. Nije vrijedno spomena, a bome ni gledanja. Onoliko koliko je prvi film prštao kreativnošću i inovativnošću, toliko ovom posljednjem upravo to nedostaje, komentiraju kritičari. A kako je krenulo, neće previše ni zaraditi na blagajnama.

NAJGORE IZVEDBE U 2021.

Jared Leto u “House of Gucci”

Salon je ovu ulogu ocijenio kao najbolju i najgoru stvar u ovom filmu, kojeg je režirao Ridley Scott.

Rami Malek u “No Time to Die”

Svaki Bond je dobar onoliko koliko i negativac u tom filmu. A Malek, inače dobitnik Oscara nimalo se nije proslavio kao Lyutsifer Safin (tako se zove, nije šala) koji stvara ambiciozan plan za ubijanje milijuna ljudi biološkim oružjem temeljenim na DNK.

Neuvjerljivo i dosadno, kažu kritičari. Baš kao i cijeli film.

Meryl Streep u filmu “Don’t look up”

Kritičari su glumu ove proslavljene glumice ocijenili usiljenom i lošom, a slavna glumica kao da se nimalo ne zabavlja dok joj “nitko nema hrabrosti reći da je loša”. 

Cijeli članak, trailere i detaljnije opise možete pronaći na: jutarnji.hr

Foto: Pixabay