Apolitični

OVO JE KOMPLETAN PROGRAM BUG FUTURE SHOWA 2021

Evo što će se sve događati na Bug Future Showu 2021, u četvrtak, 4. veljače 2021. – prvom u potpunosti dostupnom svima na svijetu putem live video prijenosa…

Došlo je vrijeme da u miru proučite raspored događanja Bug Future Showa 2021 – ove godine pripremili smo vam jedan, ali vrijedan “track” predavanja, panela, radionica i zabave kroz “non-stop” satnicu koja će trajati od jutra, pa sve do večeri, bez pauze, do kada god izdržimo! Naoružajte se kavom, sokovima, pivom, grickalicama, dostavnim servisima za hranu, udobnom foteljom i dekicom i javite na poslu da ćete taj dan “raditi” od kuće! Gledamo se u četvrtak4. veljače, s početkom u 10:00 sati, a ako još uvijek nemate pozivnicu – nekoliko komada preostalo je za najupornije na mailu info@bfs.bug.hr.

9:30

Otvaranje digitalnih vrata Bug Future Showa 2021

10:00

Dobrodošli na #BFS2021
Ivan Šarić i Miro Rosandić

10:10

Keynote predavanje: „Kontra regula – od uhljeba do poduzetnika
Hrvoje Bujas, predsjednik Udruge Glas poduzetnika

Svatko ima svoj put i svoju priču, a ovo je njegova. Kako će priča završiti, ne zna ni sam, no zna da nikada neće stati boriti se (nije niprija!) i vjerovati u bolju Hrvatsku, onu koju naziva Hrvatskom 2.0! Poslušajte životnu priču i životnu misiju serijskog poduzetnika i neumornog borca za prava svih onih koji stvarno rade.

10:40

Panel-rasprava: „Spektakularna kriza – 12 najuspješnijih mjeseci za hrvatski IT

Prvaci domaće IT scene iz Photomatha, Infobipa i Orqe, kao i kraljica scene Tajana Barančić, analizirat će nevjerojatnu nisku uspjeha domaće tech scene kroz posljednjih godinu dana, kada je ostatak gospodarstva visio o niti… Može li IT Hrvatima postati strateški bitan kao i turizam, zašto će narednih 12 mjeseci biti još višestruko uspješniji, tko su buduće globalne zvijezde s domaće tech scene i s kojim se izazovima susreće hrvatska IT industrija, velikani impresivnih karijera ispričat će moderatoru Petru Štefaniću.

Sudionici:

Moderator: Petar Štefanić, Yammat FM, urednik i voditelj

Ostatak programa možete pročitati na:

https://www.bug.hr/dogadjaji/ovo-je-kompletan-program-bug-future-showa-2021-uz-non-stop-satnicu-od-jutra-do-18465

Foto: BUG BUG FUTURE SHOW BFS2021