Apolitični

Ovo je deset najuzbudljivijih novih hotela za 2023, od Rima do Maldiva

Naime, sjajan tuš, udoban krevet i krov iznad glave više nisu dovoljni. Današnji putnici traže smještaj koji im omogućuje bijeg od svakodnevnog života i bavljenje samim sobom, bez napuštanja udobnosti hotela. Glavni igrači u ugostiteljskoj industriji odgovorili su strukturalnim promjenama u načinu na koji daju prednost sadržajima, poduzimajući značajne pomake prema proširenju fitness, wellness i rekreacijskih ponuda kako bi gostima pružili niz aktivnosti koje zadovoljavaju njihove potrebe i životni stil.

La Palma, Capri, Italija

Otok pred Napuljom dobit će ove godine svoj najluksuzniji hotel, za sve koji žele vidjeti i biti viđeni. Svaka od 50 soba, među kojima je 18 apartmana, ima balkon. Hotel je djelo arhitekta Francesca Delogua, dok je interijer dizajnirao ugledni majstor Francis Sultana. Hotel se otvara u lipnju.

100 Princes Street, Edinburgh, Ujedinjeno Kraljevstvo

U kolovozu počinje nova era na adresi 100 Princes Street. Novi dizajn hotela inspiriran je bogatom poviješću, s podsjećanjem na brojne istraživače i pustolove koji su odsjedali u ovoj povijesnoj građevini i učini je svojim domom. Bit će to dostojna posveta Edinburghu i Škotskoj.

Ikos Odisia, Krf, Grčka

U svibnju će grupacija Ikos Resort otvoriti svoju novu uzdanicu, smještenu uz more na Krfu. Bit će to proširenje njihovog luksuznog all-inclusive kataloga, ukupno šesti takav objekt, drugi na ovom grčkom otoku. Resort je smješten u srcu zaljeva Dassia, samo pola sata vožnje od krfskog međunarodnog aerodroma, okružen velikom prirodnom šumom.

Cijeli članak i popis ostalih hotela možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay