Apolitični

Ovi naslovi predvode proljetne liste najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj

Projekt ‘Top lista knjiga’ – prema podacima o prodaji u hrvatskim knjižarama nakon pokretanja u lipnju 2020. godine iz mjeseca u mjesec donosi pregled knjižarske prodaje na reprezentativom uzorku od 40-ak knjižara, samostalnih ili u sklopu knjižarskih lanaca, a rezultate prezentiraju u vidu 12, općenitih i tematskih top listi najprodavanijih knjiga

Najnoviji rezultati pokazuju da je proljeće donijelo pregršt novih značajnijih uspješnica koje će sasvim sigurno i u idućim mjesecima bilježiti značajniju prodaju, a među najprodavanijima su knjige Damira Karakaša, Jo Nesbøa, Joanne K. Rowling, Princa Harryja, Stipe Božića, Stanleyja Tuccija, Nataše Ozmec i Jasmine Kosmanović, i drugih.

Publicističkih TOP 50 predvode knjige “Rezerva” Princa Harryja, “Glukozna revolucija” Jessie Inchauspé i “Atomske navike” Jamesa Cleara. Uz već dugo prisutne tzv. longsellere Matthewa McConaugheyja “Zelena svjetla” i Jordana B. Petersona “12 pravila za život” na listi su napedovale i knjige Katarzyne Kucewicz “Žene koje previše osjećaju” te “48 zakona moći” Roberta Greenea. Za ostale knjige na listi kliknite ovdje.

Cijeli članak i više o knjigama možete pročitati na: tportal.hr

Foto: toplistaknjiga.hr